donderdag 27 mei 2010

Donderdag 27 mei

Vamorgen was Jeffry eens een keer eerder wakker dan Marloes. We wilden ergens lekker gaan ontbijten, maar vonden niet echt een leuk eettentje. Dus werd het een ontbijtje van Starbucks.


We zijn vanmorgen naar het American museum of natural history geweest. Dit stond op Jeffry’s wensenlijstje. Het is het museum van de films: Night at the museum. Het is een heel groot museum, waar we redelijk snel door heen zijn gegaan, omdat je onmogelijk alles kan bekijken.
We hebben o.a. skeletten en fosielen van dinosaurussen bekeken, meteorieten en een hele hoop opgezette dieren. We geven dan toch de voorkeur aan echte dieren, maar goed die waren hier niet. We hebben gezocht naar dingen die we kennen uit de films, sommige dingen hebben we gevonden, maar bijvoorbeeld Theodoor niet. Zou die er nooit gestaan hebben? Of zou die weggehaald zijn? Of was hij echt goed verstopt?


Toen we uitgekeken waren hebben we onze eerste en waarschijnlijk enige hotdog in new York gehaald. Die moest gewoon nog gegeten worden.
Daarna zijn we nog weer even gaan shoppen. We konden niet zo goed slagen. Toch niet alle mode is hetzelfde als bij ons en bijvoorbeeld schoenen in maat 39…. Vergeet het maar, alles wat Marloes wilde, dat was er niet. Dus een beetje chagrijnig hebben we de moed uiteindelijk opgegeven en hebben we een lekkere salade gehaald bij een saladbar op Union Square.

We zijn via Grand Central Terminal terug gegaan naar ons hotel. Dit grote station kwam ons bekend voor uit veel films. Leuk om eens echt gezien te hebben en naar alle haastende mensen te kijken.
Vlak voordat we bij ons hotel waren begon het toch te regenen en onweren. We hebben een poosje staan schuilen, maar het hield niet op. Dus toch maar er door naar het hotel toe.


Ons plan voor vanavond om nog naar Top of the rock te gaan, hebben we maar geschrapt. Dit is ook op de top van een wolkenkrabber. Het zicht was waarschijnlijk te slecht. Jammer, maar we hebben genoeg mooie avond foto’s vinden we.

Uiteindelijk zijn we naar Hell’s Kitchen toe gegaan. Hier liggen veel restaurantjes. We hebben een vijf gangen menu gegeten bij een Thais restaurantje. We dachten dan vullen we daar onze laatste avond mee, maar binnen een uur stonden we weer buiten. Beetje jammer. Wel lekker gegeten hoor en dat voor maar $16 p.p.

Net nog een even op Times Square gezeten, mensen kijken. Leuke bezigheid. Nu weer terug op onze kamer. Nog één nachtje hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten