dinsdag 25 mei 2010

Dinsdag 25 mei

Vanochtend vertrokken we rond 9.15 vanaf onze kamer. We worden steeds later. Met een broodje van de subway vertrokken we naar Canalstreet. We hebben Canalstreet een eind afgelopen, zodat we door Little Italy kwamen en later door China Town, deze twee wijken lopen zo in elkaar over. We kwamen ook nog door Tribecca en Soho, maar hier hebben we niet echt rond gekeken.

In Little Italy zie je heel veel rood, wit en groen, gevels, vlaggen en slingers. Ziet er gezellig uit, met al die Italiaanse restaurantjes. Helaas hadden we nog geen trek.

Chinatown is erg groot. Overal Chinese tekens, mensen en voedselkraampjes op straat. We hebben er een grote bak aardbeien gekocht voor $ 2,-. Deze hebben we even later opgegeten aan de East River op een bankje, met zicht op de Brooklyn Bridge.
(zie foto's onderaan bericht. We kregen ze niet hoger)

Het is erg warm vandaag, volgens de radio 92 graden Fahrenheit. Weet ff niet wat dit is, maar denk wel bijna 30 graden celcius. Dat is ook te merken aan ons, we zijn moe, hebben nog spierpijn en niet zo veel puf vandaag.

Toch wilden we wel een stuk de Brooklyn Bridge oplopen. Dus met de hele massa mensen mee de brug opgelopen. Wat is hij hoog zeg. We zijn ongeveer tot halverwege gelopen en zijn toen weer terug gegaan. Lekker even zo in de wind.




Vervolgens zijn we naar South Street Seaport en Pier 17 gelopen, dit ligt vlak naast de brug.
Hier hebben we een poos gezeten op een bankje, eerst in de zon en later toch maar in de schaduw. We hadden allebei niet zo veel zin om nog terug naar Soho te gaan, om hier te winkelen en rond te lopen. Dus zijn we maar even de Abercrombie en Fitch winkel ingegaan. Marloes heeft er weer een shirtje bij : ).
Daarna hebben we lekker op een terrasje gezeten en heeft Jeffry een speciaalbiertje gehad met walnoten smaak of zo iets.


We liepen langs de TKTS booth en er was geen rij. We keken dus even naar goedkope musical kaartjes voor vanavond, maar het was vanaf $ 70 p.p. Dat vonden we een beetje duur. Dus maar geen kaartjes gehaald.

Op weg terug naar het hotel kwamen we de Naked Cowboy nog even tegen, die toch flink geld schijnt te verdienen op Times Square. Marloes heeft hier even aan meebetaald.
De Naked Cowgirl zag er trouwens niet uit. Jeffry wilde er niet eens mee op de foto. Haha.

Vanavond volgt nog…… we zitten nu even bij de Mac met free Wifi. (zonder eten hoor, alleen wat te drinken)

Bedankt allemaal trouwens voor alle leuke berichtjes!




Vanavond had Jeffry zin aan een steak, dus zijn we naar Outbck Steakhouse gegaan. We hadden we vooraf een Blooming Onion en vervolgens allebei een steak met garnalen van de barbecue. Lekker gegeten!


Tegen 22.30 uur lagen we op bed. Slapen!!!!

1 opmerking:

  1. hoi Marloes en Jeffrey,

    Zo te horen vermaken jullie je prima in de states! Je schrijft een leuke blog en volg hem dan ook met de dag!
    Nog veel plezier en bedankt voor het leuke verslag!

    Groetjes Iris(Iris1990 alles amerika forum)

    BeantwoordenVerwijderen